Loading...
Strojolijev logo
Loading...

O nama - Strojolijev Antolčić ljevaonica aluminija gravitacijskim lijevom u kokili; alatu; metalnom kalupu

Aluminijski odljevak kučišta LED lampe

Tradicija na temeljima Kvalitete, konkuretnosti i pouzdanosti

Ljevaonica Strojolijev Antolčić je specijalizirana ljevaonica aluminija gravitacijskim lijevom u alatu (metalnom kalupu koji se također naziva kokila). 

NAŠA MISIJA je razvijanje poslovnih odnosa sa domaćim i stranim partnerima osiguravajući visoke standardne kvalitete iz područja ljevarstva i strojne obrade koji se temelje na dugogodišnjem znanju, obiteljskoj tradiciji, proizvodnji visoke kvalitete, tržištne konkurentnosti i poslovnoj pouzdanosti.

NAŠA VIZIJA je postati vodeća međunarodna kompanija u pružanju cijelovite i kvalitetne usluge ljevarstva: od izrade alata, ljevanja i strojne obrade, jačanjem kvalitete usluga, ugovaranjem novih poslova i širenje na daljna tržišta, a sve na temeljima dugogodišnje tradicije, iskustva, konkuretnosti, kvalitete i pouzdanosti.

ISO 9001 Certifikat

Primjenjujemo sustav upravljanja u skladu s normom EN ISO 9001:2008 za djelatnost: Ljevaonica gravitacijskog lijeva aluminijskih slitina u kokili.

Preuzmi certifikat

Naš Proizvodni proces

 • Izrada alata za aluminijski odljevak
  01

  Serijska proizvodnja aluminijskih odljevaka gravitacionim lijevom u kokili (metalnom alatu; kalupu) započinje izradom samog alata. Alati se kompjuterski dizajniraju i izrađuju od visokokvalitetnog čelika CNC strojnom obradom. Alati se prije svakog lijevanja pripremaju, montiraju na hidraulični stroj (kokilu) i pristupa se lijevanju odljevka.

 • Gotovi kvalitetni aluminijski odljevak
  02

  Serijsko lijevanje aluminiskih odljevaka se radi kontroliranim tehnološkim procesom i isključivo certificiranim aluminijem čime postižemo visoku kvalitetu aluminijskih odljevaka. Nakon odstranjivanjem uljevnog sistema i pojila odljevak je spreman za strojnu obradu.

 • Strojno obrađeni aluminijski odljevak
  03

  Strojna obrada se vrši na najmodernijim CNC obradnim centrima i CNC tokarskim strojevima. Nakon strojne obrade odljevci se ispituju na pritisak, eloksiraju, plastificiraju i/ili dodatno obrađuju zavisno o zahtjevima naših kupca.

24
godine izvozimo u EU

80% proizvodnje kontinuirano izvozimo u EU (Austrija, Njemačka, Nizozemska i Engleska) već 24 godina što potvrđuje kvalitetu i konkuretnost naših proizvoda, kao i pouzdanost naše usluge.