Loading...
Strojolijev logo
Loading...

Postupak izrade alata za serijesko ljevanje aluminijskih odljevaka gravitaciskim ljevom u kokili; metalnom kalupu; alatu

Opis slike

visokokvalitetna Izrada alata

Za svoje kupce pružamo uslugu konstrukcije i izrade alate. Do sada smo izradili oko stotinjak alata različitih kompleksnosti. Za ovaj proces nam je potreban 3D model ili detaljan radionički nacrt po kojim projektiramo sami odljevak, uljevni sistem, pojila i ostale elemente po potrebi koje ovise o geometriji samog odljevka. Alat se izrađuje od visokokvalitetnog čelika na CNC obradnim centrima čime se osigurava dugotrajnost alata i dimenzijonalna ispravnost samih odljevaka.

24 godine iskustva izrade alata

U zadnjih 24 godine smo konstruirali preko stotinjak alata različitih kompleksnosti.

  • 01
    dugogodišnje iskustvo konstrukcije alata
  • 02
    visokokvalitetni materijali i strojna obrada alata
  • 03
    vrhunska krajnja kvaliteta odljevaka

alati za lijevanje

Alati za lijevanje su neophodna investicija za srednju ili veliku serijsku proizvodnju. Osiguravaju vrlo veliku dimenzionalnu ponovljivost, ali zahtijevaju inicijalnu investiciju. Alati za lijevanje aluminija gravitacijskim lijevom su jeftinije od alata za lijevanje pod pritiskom što ih čini idealnim za serije koje nisu isplative za lijevanje pod pritiskom. Ovaj način je također idealan za "specifične" odljevke sa zadebljanjima djelova odljevka.

Idi na vrh
1
01/04
2
02/04
3
03/04
4
04/04