Loading...
Strojolijev logo
Loading...

Lijevanje aluminijskih odljevaka - ljevaonica aluminija gravitacijskim lijevom Strojolijev Antolčić

Aluminijsko kučište za lampu S zaštite

dugogodišnja tradicija lijevanja

Već 24 godine se bavimo lijevanjem aluminja gravitacijskim lijevom. Specijalizirani smo za odljevke težine između 0.2 - 10.0 kg sa stijenkama minimalnih debljina od 4mm. Koristimo samo certificirane aluminijske legure od pouzdanih dobavljača koje pripremamo u dvije električne peći ukupnog kapaciteta od 400kg. Osim lijevanja, sa svojim kooperantima, nudimo usluge izrade alata, strojne obrade, plastificiranja ili drugih zaštitnih premaza.

Ujedno smo i vrlo fleksibilni, ovisno o zahtijevima kupca, stoga ukoliko imate neke posebne zahtijeve, "specifičan" proizvod, ili jednostavno želite da Vam izradimo ponudu, slobodno nam se obratite.

certificirana sirovina

Za lijevanje koristimo isključivo certificirane aluminijske legure od pouzdanih dobavljača, čime osiguravamo konstantnu kvalitetu i svojstva krajnjeg odljevka, odnosno proizvoda.

  • 01
    izrada alata, lijevanje i strojna obrada na jednom mjestu
  • 02
    certificirana sirovina za konstantnu visoku kvalitetu odljevaka
  • 03
    dugogodišnja tradicija pouzdanosti i konkurentnosti

prednosti gravitacijskog lijeva

Lijevanje aluminija gravitacijskim lijevom se primjenjuje za srednju i veliku serijsku proizvodnju odljevaka sa zadebljanjima ili debljim stjenkama od lijevanja pod pritiskom, a tanjih od lijevanja u pijesku. Ovaj način lijevanja rezultira glađom strukturom površine od pješčanog lijeva i nešto boljim mehaničkim karakteristikama. Cijene alata za gravitacijski lijev su znatno niže od alata za lijevanje pod pritiskom.

Idi na vrh
1
01/03
2
02/03
3
03/03